Csárdaétterem a Vág mellett

 
 

 
Üdvözöljök Önt honlapunkon!

Szerettel köszöntjük kedves Vendégeinket honlapunkon! Tekintsék meg étel is italkínálatunkat, vagy járják be virtuális sétánk segítségével a Csárdát és környékét. A fenti képen található piros körre kattintva kezdheti a sétát.

Asztalfoglaláshoz kattintson a bal oldali menuben a rezervácio menüpontra,  vagy hívjon minket a +421 35 7702 016 számon.

Rendezvényeket 25-30 főig tudunk megtartani, és még 25-30 fő részére tudunk helyet biztosítani a teraszon. Igény esetén élő cigányzenét is biztosítunk.

Az elérhetőségek menüpont alatt található térkép segítségével könnyebben megtalálhat minket.

Reméljük mihamarabb Önt is vendégül láthatjuk nálunk.

Üdvözlettel:
A Csárda csapata
 

 
A Csárda épületének története

A Csárda épülete 1929-1931 között készült el funkcionalista stílusban, eredetileg a vizi sportok szerelmeinek épült, sporthajógyárként szolgált a MACABI sportegyesület számára. A háború után, 1948-ban az épület a Csehszlovák Hadsereg tulajdonába került, de egészen 1968-ig vizi sportklubként is használták. Ezt követően 1971-ben az ingatlant a Szlovák horgász egyesület kapta meg, majd a Vizművekre szállt át a tulajdonjog, és az épületet csaknem lebontották. Köszönhetően a remek építésnek, annak ellenére, hogy az épült ártérbe épült, visszavonták a bontási engedélyt, és az épület Komárom város tulajdonába került. Mivel a város az épületet feleslegesnek találta, magánkézbe adta (Ľudovít Pápeš vásárolta meg) 1990-ben. 1991 és 1993 között Csémy Olivér tervezése alapján az épületet felújították, és ekkor kapta meg a mai arculatát a Csárda.

1993-ban az épületet ismét eladták.